L’Àfrica López, Lincenciada en Filologia clàssica, promou un projecte de maquillatge infantil per a festes, fires i celebracions de tot tipus.

És un taller d’una gran qualitat portat a terme per persones sèries i responsables. Creiem que una activitat així és, per una banda, divertida i dinamitzadora, i per l’altra, un reclam directe per als nens i un èxit garantit. Hem treballat per a festes i fires, tant contractades per ajuntaments i entitats públiques ,com per pares en festes privades.

El que més ens agrada de la nostra feina és l’ il·lusió que genera als nens, i no només als més petits, sinó també als de més edat.

Volem remarcar, d’una banda, que utilitzem maquillatges professionals, hipoalergènics , que proporcionen resultats excel·lents, i de l’altra, que tenim molta cura amb la decoració de la nostra parada i oferim, com a curiositat, uns àlbums amb maquillatges guia (uns 40) per ajudar als nens a visualitzar allò que busquen i a animar-los a pintar-se la cara de mil colors i a omplir-la de fantasia.