Taller de teatre i joc dramàtic en família.

En aquest taller utilitzem el joc dramàtic com a mitjà de relació i expressió.

Us oferim un espai on jugar tot explorant les nostres capacitats d’expressió en el seu sentit ampli (oral, corporal i emocional), treballant les habilitats relacionals que faciliten la comunicació, l’empatia i l’expressió d’emocions.

La proposta sempre comença des del joc perquè sabem que jugar és descobrir, és re-inventar (se) constantment buscant noves possibilitats i experimentant rols diferents. I és sobretot, un plaer personal que beneficia la qualitat de vida.

Farem un recorregut des del joc fins a una proposta creativa tenint en compte que la qualitat de la representació no és l’objectiu. En aquest procés creatiu es dona valor al camí més que al resultat final. Volem gaudir d’un viatge tot desplegant el potencial relacional entre infant-persona adulta; ens deixarem contagiar per l’espontaneïtat infantil jugant sense judici, deixant fluir la nostra imaginació i creativitat.

Disposareu d’ un gran ventall de recursos dramàtics com ara contes, titelles de dits, attrezzo i objectes, entre d’altres, que s’aniran oferint segons necessitats i interessos de les persones participants.

Per a famílies i infants a partir de 3 anys.