Vols cel.lebrar la Castanyada de manera original?

A continuació trobaràs diferents propostes adaptades a diferents edats i espais perquè ningú es perdi aquesta magnífica ocasió.

 tururuth-taller-teatre-dombres-1er-escola-la-coma

Contes de Tardor (Ed. Infantil i Cicle inicial)

Contes de tardor és una sessió dissenyada per cel.lebrar la Castanyada amb els més petits d’una manera divertida i diferent.

Els oïents seran espectadors d’un conte de tardor representat en teatre d’ombres. Posteriorment podrem crear els nostres personatges  i/o jugar a crear les nostres escenes de tardor amb llum i colors. Els més petits endinsaran en el món de les ombres gaudint de la màgia de la llum i els colors de la tardor tot explorant amb la forma i el seu propi cos.

EDAT: A partir de 5 anys

DURADA: 2H

Contes Terrorífics (Primària)

Amb aquest títol us presentem un taller de teatre d’ombres per cel.lebrar la castanyada d’una manera original i divertida.

Mitjançant el joc-esperimentació els alumnes aprendran els conceptes bàsics per portar a terme una representació en teatre d’ombres. Tindran l’oportunitat de crear els seus personatges «terrorífics» i inventar en grups una història esgarrifadora que ens posi els pèls de punta, mitjançant el teatre d’ombres. T’hi atreveixes?

EDAT: A partir de 7 anys.

DURADA: Apartir de 2h.

Taller de teatre d’ombres en família (Biblioteques i Centres Cívics)

Els colors de la tardor

Aquest és un taller pensat per a famílies amb ganes de jugar plegats a crear escenes de llums i colors.

Es proposa un taller on els participants passaran de ser espectadors d’un conte en teatre d’ombres, a manipular ells mateixos els personatges d’un altre conte proposat per la tallerista o crear els seus propis personatges mitjançant plantilles.

DESTINATARIS: A partir de 5 anys

DURADA: 2H

tururuth-taller-teatre-ombres-families