TÍTOL: DEIXA’M SOMIAR

DESCRIPCIÓ

La Tururuth us convida a commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere amb una selecció de contes que en clau d’humor ens fan reflexionar sobre actituds violentes i ens permet qüestionar determinats rols que assumim pel simple fet de néixer homes o dones. Diversió i reflexió s’agafen de la mà per a donar-nos algunes claus per a una convivència pacífica i integradora.

Coneixerem dues joves tortugues que s’enamoren a la vora d’un estany i decideixen casar-se.

La Clementina somia amb una vida plena d’aventures i descobriments,  l’Artur, en canvi, desitja una vida tranquil.la i sense sorpreses. Aquest, la carrega  de grans regals, però no veu important el què la seva companya necessita de veritat. Aconseguirà la Clementina realitzar els seus somnis?.

Aquest conte, en clau d’humor, ens parla d’una realitat propera a moltes dones; un tipus d’agressió, que encara que no és física, aconsegueix bloquejar el propi desenvolupament personal mitjançant el menyspreu i la burla. Així, ens permet reflexionar sobre la necessitat de conèixer-se un mateix i no permetre que ningú anul·li les nostres capacitats ni els nostres desitjos.

Aquests i d’altres personatges ens acompanyaran al llarg de diferents aventures on el més important és passar una bona estona i somiar un món millor.

FITXA TÈCNICA

Destinataris: A partir de 4 anys. Durada: 50 min.
Recursos: objectes-titella, narració i cançons populars i d’autor.
Àmbit: Literatura d’autor i conte popular.
Necessitats tècniques: Espai escènic mínim 3mx3m.